Thuis in verhuur en vastgoedbeheer

OVER ONS

Duinzigt Wonen is reeds vele jaren de grootste onafhankelijk verhuurmakelaar van Den Haag wie bekend staat om zijn grote aanbod woningen tegenover een grote database met woningzoekenden. Duinzigt Wonen BV bemiddelt ten behoeve van U als verhuurder bij het vinden van geschikte huurders voor uw huurwoning(en). Wij zoeken namens particuliere verhuurders, makelaars, woningcorporaties en institutionele beleggers geschikte huurders en ontzorgen u van A tot Z.

De verhuurmarkt is een dynamische markt waar ieder jaar veel gebeurd en veel wijzigingen worden doorgevoerd door o.a. de Gemeente Den Haag. Deze wijzigingen kunnen grote invloed hebben op uw belegging waardoor het van belang is dat u hier tijdig op kunt anticiperen. Wij zorgen dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen zodat zij u goed kunnen adviseren en begeleiden bij uw belegging en de verhuur hiervan.

Vriendelijke adequate service, professionele medewerkers gecombineerd met kennis van de markt en de grootste database aan woningen en woningzoekenden zijn de grootste pluspunten van Duinzigt Wonen.

Wij kunnen u garanderen dat u het werken met Duinzigt Wonen als erg prettig zult ervaren; heldere afspraken, snelle service en een professionele afhandeling maken het werken met ons tot een unieke ervaring op de woningverhuur markt.

Bent u nieuwsgierig geworden neemt u dan contact op met 1 van onze medewerkers. De volgende medewerkers staan gemotiveerd en enthousiast voor u klaar :

Sarah - Manager
Kim - Binnen- en Buitendienst medewerkster
Maxwell - Buitendienst Medewerker

ADRESGEGEVENS:
DUINZIGT WONEN
Van de Spiegelstraat 12
2518 ET DEN HAAG
Tel: 070-3606365
E-mail: info@duinzigtwonen.nl

BANKGEGEVENS Duinzigt Wonen
RABOBANK
Den Haag
Rekening: NL 74 RABO 0307 385 418

Kamer van Koophandel Haaglanden: 64.55.88.94
BTW nummer: NL85571899

Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tot 12:00 uur.
Bezichtigen kan maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.